PRO Asistent Manager Lucrezi Hibrid (70% remote - 30% birou)

Esti o persoana serioasa, punctuala si bine organizata? Alatura-te echipei SEO PRO ca PRO Asistent Manager si contribuie la succesul nostru intr-un mediu de lucru flexibil si dinamic!

La SEO PRO, ne mandrim cu o echipa de profesionisti dedicata excelentei in serviciile de marketing digital. Ne extindem echipa si cautam un Asistent Manager cu abilitati exceptionale de organizare si o atitudine proactiva.

Ce vei face?

  • Gestionarea Agendei si a Programarilor: Organizarea si mentinerea agendei managerului, inclusiv planificarea si coordonarea intalnirilor, apelurilor si videoconferintelor.

  • Comunicare Eficienta: Mentinerea unei comunicari clare si eficiente intre manager si echipa interna, clienti, parteneri si furnizori.

  • Organizarea Evenimentelor si Intalnirilor: Planificarea si organizarea evenimentelor si intalnirilor, inclusiv pregatirea materialelor necesare si coordonarea logistica.

  • Gestionarea Corespondentei: Trierea si gestionarea corespondentei, e-mailurilor si apelurilor telefonice.

  • Pregatirea Rapoartelor si Prezentarilor: Asistarea in crearea si editarea rapoartelor, prezentarilor si altor documente necesare pentru intalniri si prezentari.

  • Administrarea Datelor si a Documentatiei: Mentinerea si actualizarea bazelor de date si a sistemelor de arhivare, asigurandu-se ca toate documentele sunt usor accesibile si organizate.

  • Monitorizarea Termenelor Limita si a Bugetelor: Supravegherea termenelor limita ale proiectelor si monitorizarea bugetelor pentru a asigura respectarea acestora.

  • Suport Logistic: Asigurarea suportului logistic necesar pentru buna functionare a biroului, inclusiv gestionarea inventarului de materiale de birou si echipament.

  • Reprezentarea Managerului: Reprezentarea managerului in anumite situatii, transmiterea deciziilor si instructiunilor acestuia catre echipa sau parteneri atunci cand este necesar.

Ce cautam, mai exact?

Experienta relevanta de minimum 2 ani intr-un rol similar. Experienta intr-o agentie de marketing digital este un mare plus!
Abilitati excelente de organizare si atentie la detalii.
Capacitatea de a lucra independent si de a gestiona multiple sarcini.
Bune abilitati de comunicare si relationare.
Cunostinte solide Microsoft Office si Google Workspace. Cunostintele Hubspot, Canva, Adobe Suite se considera un mare plus!  
Limba engleza nivel avansat: aproximativ 68% dintre clientii nostri nu sunt din Romania!

Ce Oferim?

Un mediu de lucru hibrid flexibil (70% remote – 30% birou). Programul nostru este L-V 09:00-17:00. Prezenta la birou presupune aproximativ 8 ore cumulate/luna, in timpul sedintelor sau trainingurilor efectuate la sediul nostru din Pipera.
Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Un pachet salarial competitiv, adaptat experientei si calitatilor tale.
O echipa dinamica si un mediu de lucru placut.

Cum sa Aplici:
Pentru a aplica, trimite CV-ul tau impreuna cu o scrisoare de intentie, evidentiind de ce te consideri potrivit/a pentru acest rol, la adresa [email protected]. Asteptam cu interes sa te cunoastem!

Toti solicitantii calificati sunt luati in considerare pentru colaborare, indiferent de rasa, culoare, religie, sex, orientare sexuala, identitate de gen, origine nationala, varsta sau dizabilitate!

Vezi si alte posturi disponibile!

Aplica rapid!

Vezi si alte posturi disponibile!

PRO Content Creator/Influencer TikTok & Instagram

Wanted: PRO Social Media Manager - Lucrezi Exclusiv De Acasa!

PRO Business Manager - Lucrezi Exclusiv
De Acasa!

Consultanta Gratuita Online

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea ta! Analizam GRATUIT afacerea ta si iti oferim 30 de minute de consultanta online (skype, zoom, whats app) in care disutam despre metodele de promovare care iti aduc rezultate in cel mai scurt timp!

Agentie servicii seo, optimizare site web, creare site web