Promovare pe Facebook

Servicii de publicitate & management Social Media

76% din bugetul investit in campanii Social Media nu aduce rezultate! Cauti promovare pe Facebook sau Instagram? Apeleaza acum la serviciile noastre de creare si optimizare reclame si incepe sa obtii profit inca din prima luna!

Promovare pe Facebook

Promovare pe Facebook - Instagram - LinkedIn

VANZARI MAI MARI

Serviciile noastre de publicitate Social Media aduc rezultate rapide.

PARTENER FACEBOOK

Agentia noastra este partener certificat Facebook, cu peste 200 de clienti activi.

FOCUSATI PE ROI

Campaniile setate de noi iti aduc un ROI maxim si cel mai mic cost pe conversie.

REZULTATE RAPIDE

Incepi sa vezi rezultate concrete inca din prima luna de colaborare.

Ai nevoie de publicitate Facebook - Instagram - LinkedIn?

Completeaza formularul si un specialist SEO PRO te va contacta in cel mai scurt timp!

Ai nevoie de publicitate Facebook - Instagram - LinkedIn?

Completeaza formularul si un specialist SEO PRO te va contacta in cel mai scurt timp!

Promovare pe Facebook - De ce sa lucrezi cu noi?

Este tentant sa compari like-urile, aprecierile, vizionarile și „implicarea” (engagement) cu concurenta ta și crezi că esuezi pe retelele de socializare. Dar obiectivul tau real nu ar trebui sa fie surclasarea competitiei, ci acela de a vinde un produs/serviciu, a comunica mai bine cu audienta ta si a transforma utilizatorii platformelor de socializare in clientii tai fideli! In cele mai multe cazuri, companiile apeleaza la exerti Social Media pentru a le manageria conturile, cand, de fapt, ar trebui sa investesti intr-o strategie personalizata bugetului, publicului si obiectivelor tale. Iata ce-ti oferim in pachetele noastre Social Media:

Promovare pe Facebook

Etapa 1: Strategie și audit
Analizam performantele actuale pe fiecare platforma (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google, YouTube etc.), concurenta ta, industria si multe altele, oferind o strategie personalizata de publicitate pentru nisa ta.

Etapa 2: Implementarea strategiei
Optimizam/cream paginile tale Social media si dezvoltam un calendar editorial lunar care cuprinde toate postarile pe care le vom publica pentru tine: de la postari de vizibilitate la promovarea elementelor diferentiatoare, a blogului si serviciilor tale. Cream concursuri, clipuri de prezentare, bannere si cover-uri profesionale.

Etapa 3: Campanii Platite
Cream si optimizam campaniile platite in retelele de socializare preferate (Facebook/Instagram, LinkedIn, Twitter etc.). Fie ca vorbim despre campanii care cresc like-urile paginii tale, sau campanii care aduc trafic si vanzari pe site-ul tau, iti garantam optimizarea conversiilor astfel incat bugetul tau sa fie investit corect!

Ai intrebari?

Ai nevoie de publicitate Facebook - Instagram - LinkedIn? Apeleaza 0763 554 994

0 +
Proiecte Social media
0 +
Like-uri generate
0 +
Campanii create
0 +
Clienti

Publicitate Facebook - Ce spun Clientii SEO PRO

Foarte seriosi pe tot parcursul colaborarii. Raspund rapid si cu multa rabdare la toate intrebarile noastre si vin mereu cu idei originale care dau rezultate!
Mircea Bratu
Dinasty Media
Dupa luni in care investeam peste 500€ in campanii si aveam 2-3 vanzari, am apelat la SEOPRO si, inca de la prima campanie am realizat profit!
Antoni Festo
Card Plus
De la 200 de vizitatori pe luna pe site-ul meu am ajuns la o medie de 3000 de vizite pe zi venite organic datorita postarilor create de SEOPRO!
Thomas Sendler
Legacy Inc

Preturi Promovare pe Facebook - Instagram - LinkedIn

Pachet Lunar Gold

1600 lei luna

Include

Acest pachet se adreseaza clientilor care-si doresc un pachet lunar de servicii Social Media. Garantam contractual cresterea like-urilor, imbuntatirea ratei de conversie si a profitablitatii!

Starter Pack Publicitate

400 lei

Include

Acest pachet se adreseaza clientilor care-si doresc sa testeze serviciile noastre de publicitate Social Media. Poti folosi campania creata de noi ori de cate ori doresti, fara sa fie nevoie sa platesti din nou pentru aceasta!

Pachet Lunar Premium

2600 lei luna

Include

Acest pachet se adreseaza clientilor care-si doresc un pachet lunar de servicii Social Media pentru 2 conturi. Garantam contractual cresterea like-urilor, imbuntatirea ratei de conversie si a profitablitatii!

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

Selecteaza serviciul care te intereseaza

Contact rapid