Servicii de publicitate & management Social Media

76% din bugetul investit in campanii Social Media nu aduce rezultate! Cauti promovare pe Facebook sau Instagram? Apeleaza acum la serviciile noastre de creare si optimizare reclame si incepe sa obtii profit inca din prima luna!

Promovare pe Facebook

Promovare pe Facebook - Instagram - LinkedIn - TikTok - YouTube

Strategie Trimestriala

Analizam publicul, competitia si businessul si determinam obiectivele trimestriale pe care trebuie sa le atingem. Concepem o strategie care sa-ti aduca rezultatele dorite, crestere sustenabila si determinam indicii de masurare ai progresului tau!

Calendar Editorial

Organizam in avans postarile tale lunare intr-un calendar editorial pe care-l poti accesa, aproba sau modifica oricand doresti. Astfel, ai o privire de ansamblu asupra postarilor + reclamelor lunare si a obiectivelor urmarite.

Bannere Personalizate

Postarile create de noi sunt insotite de imagini si bannere cu un impact vizual menit sa atraga atentia publicului vizat de tine. Folosim culori si fonturi relevante pentru marca ta, urmarim trenduri curente si le adaptam mesajelor companiei tale!

Shares Grupuri

Urmarim grupurile populare pentru audienta ta si impartasim continutul tau, fara a face spam, astfel incat sa crestem numarul de impresii si sa ne asiguram ca postarile tale ajung la o parte cat mai mare din publicul tau potential.

Reclame Cu Rezultate

Ai pierdut vanzari o data cu noul update iOS? Nu si clientii nostri! Cream reclame care iti aduc rezultatele dorite, fara sa-ti compromita bugetul! Monitorizare zilnica, targetare precisa, optimizare constanta, rapoarte saptamanale!

Parteneriate Influenceri

Promoveaza-ti produsele/serviciile prin parteneriate cu influenceri urmariti de audienta ta. Colaboram cu peste 300 de influenceri de top din Romania si din afara tarii si negociem colaborari profitabile pentru tine!

Ai nevoie de publicitate Facebook - Instagram - LinkedIn?

Completeaza formularul si un specialist SEO PRO te va contacta in cel mai scurt timp!

Promovare pe Facebook - De ce sa lucrezi cu noi?

Serviciile noastre de promovare social media sunt oferite de catre o echipa de experti certificati LinkedIn si Facebook. Te ajutam sa comunici cu audienta ta si sa gasesti clienti noi in cea mai eficienta maniera posibila. Beneficiile tale? Imbunatatirea ratelor de conversie, a vanzarilor si a vizibilitatii pentru afecerea ta.  Cream pentru tine o strategie personalizata social media astfel incat sa obtii rapid rezultatele dorite. De la postari zilnice, la crearea de continut multimedia viral, crestrea nr. de like-uri & shares si setarea de campanii care nu-ti irosesc bugetul!

Ai intrebari?

Ai nevoie de publicitate Facebook - Instagram - LinkedIn? Apeleaza 0763 554 994

0 +
Proiecte Social media
0 +
Like-uri generate
0 +
Campanii create
0 +
Clienti

Preturi Promovare pe Facebook
Instagram - LinkedIn - TikTok

Plateste 3 luni in avans si primesti o luna gratuita! Iata cateva dintre pachetele noastre de promovare Social Media!

Pachet Lunar Gold

2800 lei luna

Include

Garantam contractual cresterea like-urilor, imbuntatirea ratei de conversie si a profitablitatii!

Starter Pack Publicitate

800 lei

Include

Acest pachet se adreseaza clientilor care-si doresc sa testeze serviciile noastre de publicitate Social Media. Poti folosi campania creata de noi ori de cate ori doresti, fara sa fie nevoie sa platesti din nou pentru aceasta!

Pachet Lunar Premium

3800 lei luna

Include

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

Selecteaza serviciul care te intereseaza