SERVICII SEO SALOANE

Iti CRESTEM numarul programarilor in doar 30 de zile!

Cauti servicii SEO saloane de infrumusetare? Noi iti garantam contractual rezultate! In doar 30 de zile crestem traficul pe site-ul tau, optimizam rata de conversie si iti crestem vizibilitatea! Totul la preturi accesibile, care incep de la doar 1400 lei/luna!

SEO MAGAZIN ONLINE
Agentie SEO Pro prezentare, servicii seo magazin online

Servicii SEO Saloane.
Ce rezultate poti avea?

Clientii tai potentiali te cauta pe Google. De fapt, pe langa recomandarile de la clientii existenti, acesta este principalul mod sa fii descoperit de oameni care cauta servicii de infrumusetare. Insa, doar primele 3 rezultate ale cautarii google acapareaza peste 80% din trafic. Restul de website-uri, se multumesc cu ce ramane. Dar, ce ramane nu este suficient ca sa-ti cresti afacerea si sa ai calendarul plin de rezervari!

Solutia este simpla: trebuie sa investesti in optimizarea website-ului salonului tau pentru a urca rapid in rezultatele Google si a converti majoritatea traficului care-ti intra pe site. La Agentie SEO PRO iti oferim pachete de marketing “all-inclusive” care nu doar te aduc pe prima pagina Google, dar te ajuta sa obtii vizibilitate, sa-ti cresti contactele de la clienti si renumele pe piata.

Premiu agentie seo
Agentie SEO PRO este partener Shopify
Agentie SEO PRO este partnere TikTok

REZULTATE SERVICII SEO

Uite ce am reusit pentru clientii nostri!

Creare site web, preturi creare site web

Domeniu activitate: Gambling
Durata Contractuala: 18 luni
Tara targetata: Ungaria & Romania
Servicii oferite: Web Deveopment, SEO
Rezultate notabile: crestere cu 250% a traficului organic, 44+ cuvinte cheie in primele 3 rezultate, 180+ cuvinte pe prima pagina Google, peste 2000.000€ in venit din traficul SEO magazin online.

Servicii SEO Magazin online Uk
Rezultate servicii promovare online obtinute de agentie seo pro

Domeniu activitate: Magazin Online Copii
Durata Contractuala: 18 luni
Tara targetata: Belgia & Franta
Servicii oferite: Web Deveopment, SEO
Rezultate notabile: crestere cu 200% a traficului organic, peste 128 de cuvinte in top 3 rezultate (45% dintre acestea au caracter tranzactional), crestere cu 30% a comenzilor plasate in magazinul online.

Servicii SEO Magazin online Uk
Creare site web, preturi creare site web, creare magazin online, rezultats eo magazin online

Domeniu activitate: Magazin Online Luxury
Durata Contractuala: 24 luni
Tara targetata: UK
Servicii oferite: SEO
Rezultate notabile: am indexat 5000+ extra cuvinte cheie, crestere cu 120% a traficului organic, crestere cu 35% a comenzilor inca din primele 2 luni de servicii, cresterea ratei de conversie de la 6% la 22%.

Rezultat seo magazin online Belgia
Banner servicii seo magazin online

Cum iti cresti vanzarile cu servicii SEO pentru salonul tau?

Oamenii care cauta pe Google produsele pe care le vinzi sunt deja interesati de ele. Aceasta este o diferenta majora fata de reclamele Facebook, unde esti tu cel care aduce produsul in atentia publicului. Prin servicii SEO pentru website-ul salonului tau, atragi vizitatori care sunt pregatiti sa-ti devina clienti!

Rolul site-ului tau este sa-i convinga pe acesti vizitatori sa faca o programare. Sa presupunem ca in prezent ai 2.000 de vizitatori pe luna pe site-ul tau, iar 10% dintre ei efectueaza o programare. Imagineaza-ti impactul pe care l-ar avea asupra conversiilor tale o crestere la 10.000 de vizitatori. Dar una la 20.000 de vizite?

Lunar, exista peste 30.000 de cautari Google pentru cuvinte cheie din domeniul beauty. La SEO PRO, ne dedicam sa optimizam site-ul tau pentru a fi usor de gasit de oamenii care cauta deja servicii ca cele pe care le oferi. Ne concentram pe cresterea constanta si progresiva a traficului pe site-ul tau, luna de luna. Un numar mai mare de vizite inseamna un numar mai mare de potentiali clienti!

DESPRE NOI

Avem un singur tel:
Succesul afacerii tale!

Ca in afacerea ta, si in agentie SEO PRO cifrele vorbesc! Peste 300 clienti din Romania si din afara tarii. 5 departamente de marketing. 12 experti SEO, PPC, SMM si web design la dispozitia ta. 

Cu totii stim ca cifrele conteaza, cu atat mai mult cand se traduc in profitabilitate. Echipa noastra este dedicata succesului afacerii tale, iar rezultatele clientilor SEOPRO vorbesc de la sine:

PROCEDURILE NOASTRE DE OPTIMIZARE E-COMMERCE

Uite cum facem noi promovare pentru un
salon de infrumusetare!

AUDIT COMPLEX
PENTRU STADIUL CURENT

Pentru a incepe procesul SEO salon beauty, analizam in detaliu website-ul tau si stadiul curent al afacerii tale in online. Vedem putem imbunatati, ce oportunitati pierzi, unde excelezi si cum iti putem intrece competitorii!

Multe agentii iti ofera audit gratis, dar aceea este de fapt o analiza rudimentara. Un audit complet presupune numeroase ore de munca. Noi il facem in primele 7-8 zile contractuale!

creare site web

LUCRAM PE STRATEGIE,
NU PE VORBE!

Tu stii pentru ce platesti o agentie SEO? Majoritatea agentiilor trec direct la treaba, fara sa aiba o strategie concreta. De aceea, serviciile SEO salon beauty NU aduc rezultate multor antreprenori. 

La SEO PRO lucram numai in baza unei strategii detaliate care include: procedurile SEO pe care le facem, strategie backlinks, plan de continut, obiective si indicii de masurare pentru acestea. 

icon 2 creare site web

ITI OPTIMIZAM SITE-UL
RAPID SI ACCESIBIL!

Ca sa poti converti traficul pe care-l aducem pe site-ul tau, acesta trebuie sa fie impecabil. De la viteza de incarcare, la texte, recenzii, imagini, UX, stim cum sa vindem serviciile tale!

In plus, la SEO PRO noi te facturam DOAR in prima luna pentru acest serviciu. De ce? Pentru ca DOAR atunci se face! Majoritatea agentiilor ti-l includ luna de luna, dar site-ul tauu are nevoie doar de mentenanta dupa optimizarea initiala.

icon 3 creare site web

CREAM CONTINUT RELEVANT CARE-TI ADUCE CLIENTI!

Continutul de calitate este inima oricarei strategii de optimizare site web. Scrierea de articole atractive si informative nu numai ca imbunatateste experienta utilizatorului, dar si creste sansele ca site-ul sa fie clasat mai sus in rezultatele de cautarii. 

O data ajunsi pe site-ul tau, convingem vizitatorii sa-ti devina clienti. Facem asta prin crearea de continut de calitate care rezolva nevoile si alunga temerile publicului tau. Cu noi ai articole de blog lunare care atrag trafic!

NOI BACEM LINK-BUILDING PE SITE-URI RELEVANTE!

Ai vazut ce repede iei un client nou cand un client existent te recomanda? Ei bine, asa e si in online. Pentru motoarele de cautare, recomandarile sunt link-uri catre site-ul tau, potstate pe alte site-uri. Dar, majoritatea agentiilor pun aceste link-uri pe site-uri irelevante atat pentru Google, cat si pentru clientii tai.

Noi includem costul backlinkurilor in TOATE pachetele si le plasam doar pe site-uri cu autoritate. Calitate nu cantitate! Asta vrea Google, asta oferim si noi!

icon 3 creare site web

MONITORIZAM, OPTIMIZAM SI RAPORTAM PROGRESUL!

Procesul SEO pentru saloane beauty nu este static. Algoritmul Google, competitia, cuvintele cautate se schimba frecvent. Noi monitorizam constant procesul SEO si optimizam strategia in functie de progres si schimbari! 

In plus, lucrand cu noi ai acces la rapoarte lunare complexe, statistici, date despre audienta ta, rezultate curente, astfel incat sa ai controlul asupra serviciilor pentru care platesti si sa fii mereu informat! Folosim doar instrumente de analiza premium pentru raportare!

Care este scorul SEO
al site-ului tau web?

Analizam GRATUIT website-ul tau si iti trimitem o lista cu problemele curente care impacteaza pozitionarea ta in rezultatele Google. De asemenea, primesti o estimare a duratei de timp si bugetului pe care ar trebui sa-l investesti cu o agentie seo pentru a ajunge pe primele locuri!

PRETURI AGENTIE SEO

SEO Saloane Beauty La Preturi Accesibile

Lucrand cu noi nu-ti vei compromite bugetul! Suntem o agentie seo cu pachete de preturi accesibile, dar nu compromitem calitatea serviciilor oferite. Iata 3 dintre pachetele noastre de servicii optimizare site care-ti garanteaza rezultate:

Pachet de preturi agentie seo
Pachet de preturi agentie seo
OFERTA OPTIMIZARE SITE

Esti nemultumit de agentia seo cu care lucrezi? Iti oferim o analiza GRATUITA + 30% reducere in prima luna!

Daca lucrezi deja cu o agentie SEO si nu esti multumit de rezultatele curente, contacteaza-ne. Analizam gratuit indexarile tale curente si optimizarile existente, si-ti trimitem un sumar al acestora. In plus, beneficiezi de 30% reducere in prima luna de servicii SEO realizate de noi. 

Reducere servicii seo magazin online

AVANTAJE AGENTIE SEO PRO

Ce facem altfel decat alte
agentii de optimizare SEO saloane beauty?
Servicii seo magazin online de la 2000 lei/luna

Optimizam pentru cautarile locale specifice, si imbunatatim listarile pe Google Business. Acesta procedura este cruciala, mai ales daca ai un business care targheteaza cu precadere o anumita zona geografica;

Traficul ORGANIC din social media arata motoarelor de cautare ca site-ul tau web este relevant si apreciat de catre oameni. Noi includem servicii de social media management in pachetele de optimizare site web.

Acestea sunt trei lucruri extrem de importante in furnizarea de servicii optimizare site profitabile. Lucrand cu noi ai acces la o echipa care include content writers cu experienta. Acestia au scris pana acum peste 3000 de articole aflate pe prima pagina Google;

SEO nu trebuie sa fie abordat ca un serviciu izolat, ci integrat intr-o strategie de marketing mai ampla. Combinarea SEO cu alte tactici, cum ar fi marketingul platit (PPC) si campaniile social media, amplifica si grabeste efectele strategiei de optimizare site web;

De ce ai lucra cu o agentie de optimizare site care nu e pe prima pagina? Un expert SEO stie sa faca procedurile corecte pentru sine insusi. Altfel, cum te poti asigura ca le poate face pentru tine? Noi ne aflam pe prima pagina Google pentru cei mai importanti termeni din domeniul nostru de activitate!

Portofoliul nostru de clienti include site-uri web din Romania, SUA, UK, Finlanda, Belgia, UAE, Italia, Germania, Ungaria. Stim cum sa te facem lider in rezultatele Google, indiferent unde-ti desfasori activitate si ce demografice are publicul tau tinta!

Clienti servicii seo magazin online si site-uri de prezentare

INCANTAT DE CE VEZI?

Obtine acum o oferta personalizata
pentru servicii seo saloane beauty!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

TESTIMONIALE CLIENTI

Clientii nostri spun ca...

AI INTREBARI?

Intrebari Frecvente Servicii SEO Saloane Beauty

Procesul SEO pentru salonul tau incepe cu analiza cuvintelor cheie, a site-ului tau si a competitiei tale. Procedurile SEO se adapteaza in functie de strategia indentificata si pot include: optimizarea tehnica a site-ului, crearea de backlinkuri calitative, crearea de continut relevant si optimizari constante in functie de rezultate.

Preturile pentru servicii SEO saloane beauty variaza in functie de stadiul actual al site-ului tau, nivelul competitiei si volumul de munca. De exemplu, pentru un site nou cu maximum 10 pagini si competitie medie vei plati intre 2500-5000 lei pe luna. Investitia merita, pentru ca, o data ajuns pe prima pagina Google, vei acapara traficul provenit din cautarile celor care vor deja sa faca o programare!

Raspunsul corect este sa investesti in ambele. SEO este o investitie care aduce rezultate in timp. Reclamele PPC ca Google Ads de exemplu, daca sunt configurate corect, pot aduce vanzari inca din primele zile. Totusi, in timp, pentru a-ti miscora cheltuielile publicitare, SEO este cea mai buna strategie. Prin servicii SEO magazin online atragi trafic organic pe site-ul tau, nemaifiind nevoie sa investesti multi bani si in reclame.

Intervalul in care obtii rezultate din servicii SEO depinde de competitia ta si de investitia pe care o faci in optimizare. Totusi, daca procedurile SEO sunt efectuate corect, vei vedea rezultate inca dupa prima luna. Acestea pot sa fie: trafic crescut pe site-ul tau, mai multe programari, mai multi clienti care te contacteaza, o rata mai mare de conversie etc. In general, pentru a ajunge pe prima pagina, un salon cu competitie mica/medie, are nevoie de minimum 4-6 luni de servicii SEO. 

Internetul este format din doua lucruri: continut si legaturi intre continut. In viata de zi cu zi, un client este mai predispus sa cumpere produsele tale daca vede o recenzie sau un prieten te recomanda. In online, aceste recomandari sunt backlinkurile, adica linkuri plasate pe site-uri relevante domeniului si audientei tale. Investitia in backlinkuri de calitate merita pentru ca te ajuta sa urci rapid in rezultatele Google si-ti aduce si enorm de multa vizibilitate.

Bineinteles! Aceasta procedura se numeste SEO local si presupune optimizarea magazinului tau pentru cautari relevante dintr-o anumita zona geografica. In principal, procesul se bazeaza pe crearea de continut bazat pe cautari locale (exemplu: “mecanic Bucuresti” sau “salon Cluj”), optimizarea contului tau Google Business si configurarea corecta a contului Google Merchant.

servicii promovare online, agentie marketing online, agentie SEO PRO

Consultanta Gratuita Online

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea ta! Analizam GRATUIT afacerea ta si iti oferim 30 de minute de consultanta online (skype, zoom, whats app) in care disutam despre metodele de promovare care iti aduc rezultate in cel mai scurt timp!

Agentie servicii seo, optimizare site web, creare site web