Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre www.agentieseopro.ro (”Noi”, “Subscrisa”, “‘agentia”).

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele cu caracter personal in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). 

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.agentieseopro.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact sau prin intermediul altor variante off-line.

Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal descrie:

Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
Scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal;
Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
Durata procesarii acestor date;
Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;

Cui ii putem dezvalui datele cu caracter personal? 

In contextul interactiunii dumenavoastra cu www.agentieseopro.ro, dumneavoastra ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va informam ca folosim datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

1. Pentru furnizarea serviciilor solicitate de la noi
Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a furniza serviciile solicitate. De exemplu, dupa ce completati un formular de cerere oferta, ne bazam pe datele dumneavoastra cu caracter personal (de ex. adresa email/nr. telefon) pentru a va trimite oferta sau a obtine detalii despre proiectul dvs.

2. Comunicarea cu dumneavoastra
Este posibil sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru si de serviciile noastre precum si de procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin intermediul web site-ului nostru www.agentieseopro.ro

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra. Scopul prelucarii in acest caz este analizarea cererilor dumneavoastra si oferirea de raspunsuri la acestea.

3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelua unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

4. Trimiterea de newsletter-uri
Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter-uri de specialitate despre produsele si serviciile noastre, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor apasand „Dezabonati” atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la [email protected]

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra

a) In situatia in care ne contactati sau ne cereti o oferta, datele pe care le prelucram sunt: numele dvs, adresa de e-mail, telefonul dvs., si/sau numele companiei dvs. Toate raporturile nascute dintre www.agentieseopro.ro si fiecare client prin intermediul website-ului pentru se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

b) Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client www.agentieseopro.ro. Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a pregati si a furniza serviciilesolicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea serviciilor noastre in functie de domeniul nostru de activitate si de gestionarea relatiei cu clientii nostri.

c) Daca sunteti angajat, doriti sa va angajati, sau sunteti alt colaborator al unui client www.agentieseopro.ro sau potential client, folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz si pe interesul legitim in furnizarea serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

d) Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web, folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra cand vizitati site-ul nostru de internet, www.agentieseopro.ro pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dumneavoastra transmise prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a trimite newsletter-urile la care v-ati abonat in timp ce vizitati site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Utilizam Google Analytics pentru a analiza informatiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent daca si-au creat un cont sau nu. Aceste informatii permit companiei www.agentieseopro.ro sa inteleaga mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il utilizeaza. Nicio informatie de identificare personala este inclusa in acest tip de raportare.

PUNEREA LA DISPOZITIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dumneavoastra, www.agentieseopro.ro va solicita sa furnizati categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim serviciile solicitate).

Daca ne furnizati datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care  intentioneazm sa proceseam datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal.

DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti, putem:

– daca este necesar, transfera datele dumneavoastra prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai www.agentieseopro.ro, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele www.agentieseopro.ro (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si financiara etc.) cu care www.agentieseopro.ro a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dumneavoastra sunt colectate si prelucrate;

– dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie. www.agentieseopro.ro ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam www.agentieseopro.ro;

– daca este necesar, sa dezvaluim date cu caracter personal relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii produselor si serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

DURATA PROCESARII

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe durata contractului incheiat cu dumneavoastra, precum si dupa aceea, in conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.

In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.

Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

– Sterse sau distruse in siguranta; sau
– Transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).
– Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

Dreptul de accesare – va permite sa obtineti confirmarea ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;

Dreptul de rectificare – va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care acestea sunt inexacte;

Dreptul de stergere – va permite sa obtineti stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal);

Dreptul de restrictionare – va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);

Dreptul de a va opune – va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in conditiile si limitele stabilite de lege;

Dreptul la portabilitatea datelor – va permite sa primiti datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dumneavoastra mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator, o solicitare scrisa la adresa [email protected]

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.
Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dumneavoastra cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dumneavoastra cu cea mai mare atentie si sa adresam intrebarile pe care le aveti in cel mai scurt timp posibil.

SECURITATE

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

MODIFICARI

Aceasta Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal intra in vigoare incepand cu data de 10 mai 2019. Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal poate fi actualizata.

Cand vom face acest lucru, vom posta aceste modificari pe site-ul nostru, astfel incat sa aveti intotdeauna acces la detalii despre informatiile pe care le colectam, cum si in ce circumstante le utilizam si daca este cazul, le dezvaluim. Orice astfel de modificare, materiala sau de alta natura, va intra in vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Daca, in orice moment, decidem sa folosim datele cu caracter personal intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul colectarii lor, va vom notifica prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu sa va folosim datele in acest mod diferit. In caz contrar, daca este posibil, vom utiliza datele in conformitate cu Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal conform careia datele au fost colectate.

ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri web. Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal se aplica numai in cazul acestui site, astfel incat, atunci cand va conectati la alte site-uri web, trebuie sa cititi propriile politici de confidentialitate.

INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la modul in care procesam informatiile dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra in conformitate cu aceasta politica, va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa, folosind urmatoarele date de contact: info#agentieseopro.ro

Ne vom asigura ca sunt luate masurile adecvate pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informatiile vor fi furnizate pe cale electronica, daca este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati in mod expres transmiterea in scris.

Ai intrebari?

Consultanta Gratuita Online

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea ta! Analizam GRATUIT afacerea ta si iti oferim 30 de minute de consultanta online (skype, zoom, whats app) in care disutam despre metodele de promovare care iti aduc rezultate in cel mai scurt timp!

Agentie servicii seo, optimizare site web, creare site web