Proiecte SEO PRO

Iti prezentam proiectele noastre recente si povestile de succes ale clientilor care au apelat la serviciile agentiei noastre.


In peste 10 ani de activitate am colaborat cu mii de clienti din toata lumea si detinem experienta in majoritatea domeniilor de activitate. Echipa noastra este dedicata succesului afacerii tale, iar rezultatele clientilor SEOPRO vorbesc de la sine!

Optimizare Site

Proiecte Recente

Regandeste totul. Ne vei auzi spunand asta de multe ori aici in echipa SEO PRO. Acesta a fost motto-ul nostru timp de 2 ani si l-am aplicat zilnic! In modul inovator in care rezolvam problemele clientilor, in felul in care cream oportunitati in industrii suprasaturate sau cu competitie mare, și in felul in care fugim la o mie de kilometri departare de strategiile conventionale de marketing .. Insa… a venit anul 2020. COVID-19 a rasturnat lumea cu susul in jos si a trebuit sa regandim strategii in acord cu perioada in care ne aflam! A trebuit sa reactionam mai inteligent, mai rapid si mai eficient ca oricand. 

Pivotarea nu a mai fost suficienta; a trebuit sa recladim ce s-a surpat in business-ul clientilor prin modificarile impuse de legislatii si sa gasim noi modalitati de a genera profit clientilor SEO PRO. Asadar, in timp ce multe dintre business-uri au luat o pauza, filmarile au fost suspendate si campaniile au fost oprite, am continuat sa ne miscam. Nu, nici macar COVID-19 nu ne-ar putea opri. Pentru ca stim cat de important este fiecare pas, oricat de mic, in evolutia unui business

Asadar, in timp ce multe dintre business-uri au luat o pauza, filmarile au fost suspendate si campaniile au fost oprite, am continuat sa ne miscam. Nu, nici macar COVID-19 nu ne-ar putea opri. Pentru ca stim cat de important este fiecare pas, oricat de mic, in evolutia unui business. 

Covid-19 nu are puterea sa opreasca un business care intelege nevoia unei strategii pe timp de criza. Si acest lucru s-a vazut in evolutia partenerilor SEO PRO. Deoarece, in timp ce ne-am gandit la o modalitate de a putea crea campanii multimedia de la distanta, a trebuit sa ne asiguram ca ajungem la consumatorii nostri intr-un mod pe care nu l-am experimentat niciodata. Si toate acestea pentru a ne asigura ca strategiile de marketing adoptate sunt in continuare productive pentru clienti, eficiente int-o lume care claseaza acum – mai mult ca niciodata – businessurile in „esentiale” si „non esentiale”; si testate intr-un mod pe care nu l-am incercat vreodata.

Rezultatul? Site-uri care au continuat sa urce in rezultatele Google, reclame online care au adus vanzari, management de criza care a creat o punte intre clientii nostri si publicul lor si le-a oferit ocazia sa comunice eficient si sincer cu acestia. Dar poate cea mai mare realizare este aceea ca am reusit nu doar sa mentinem pe linia de plutire, dar sa continuam sa aducem profit unor business-uri care ALTFEL nu ar fi supravietuit virusului. 

Revenim la motto-ul nostru: “Regandeste totul”, dar adaugam si „Mentine-ti vie speranta” pentru ca o stim cu totii: COVID-19 va trece in cele din urma, si cel mai important este sa ne asiguram ca business-ul tau ramane in top odata ce norii se duc si apare din nou soarele!

Redesign complet pentru Fetch Uk & SEO local. Clientul a dorit un magazin online fara glitch-uri, care sa exprime intru totul valorarea de baza a companiei: dragostea pentru animale! Dupa doar 45 de zile, FETCH este numarul 1 in rezultatele Google pentru mai mult de 45 de cuvinte cheie, traficul a crescut cu 358% si vazarile s-au triplat! Peste 40.000 vizite unice inca dupa prima luna de la livrare!

Intr-o lume sufocata de “fake-news”, informatia este vitala! TDA este un Think Tank cu sediul la Geneva si un proiect European Chambers of Commerce! Site-ul ofera analize imparțiale sub forma de comentarii si anchete politice, rapoarte și cercetări. Echipa SEO PRO s-a ocupat de design-ul site-ului, content creation si crearea campanii Google Ads! 5.000 vizite zilnice inca din prima luna!

Chiar daca restaurantele se inchid, asta nu inseamna ca trebuie sa pierzi clienti si vanzari! Fii pregatit de orice! Livreaza online, rapid si eficient, direct la domiciliul clientilor tai! Cream si implementam pentru tine aplicatii de livrare personalizate ca in cazul clientului nostru Foodora! Servicii: app design, web design, SEO, PPC! Peste 20.000 de vizite zilnice!

In perioada COVID-19, serviciile au fost extrem de afectate de carantina! Am dezvoltat si implementat rapid o solutie pentru psihoterapeuti si clientii care au nevoie de consliere! BetterHelp este o plaforma inovatoare prin care oameni din toata lumea pot primi servicii de terapie online de la mai mult de 300 de terapeuti licentiati! Servicii: web design, content creation, SEO. 10.000+ vizite unice la o luna de la livrare!

67% dintre afacerile de tip afiliat au raportat scaderi drastice in trafic si profitabilitate! Foloseste la maximum serviciile SEO si AdWords si exploateaza traficul care cauta divertisment, reduceri, bonusuri si tutoriale! Asta am facut si pentru clientul nostru: Tips4bettors Ireland, un site de sfaturi pariuri sportive care functioneaza ca afiliat case pariuri si cazinouri! Servicii oferite: web design si content creation!

Esti pregatit de orice daca ai un magazin online care ofera o experienta de shopping minunata clientilor tai. BabyKid, cel mai popular brand de haine si accesorii copiii din Belgia a apelat la serviciile noastre pentru un redesign al site-ului si optimizare SEO, astfel incat sa ofere o alternativa clientilor care nu mai pot cumpara din magazine. 20.000 de vizite unice, o crestere de 57% dupa lasarea site-ului refacut de noi!

Fortuna Bet este in acest moment una din cele mai bune case de pariuri online licentiate în Romania, dar si numarul 1 in randul celor care ofera atat servicii online cat si offline. Suntem mandrii sa lucram lunar alaturi de Fortuna pentru a promova serviciile acestora prin campanii PPC (Google Ads & Facebook Ads) crescand CTR cu 130% inca din prima luna!

Deschis pentru prima data în 1930, hotelul Pierre este un punct de reper al Fifth Avenue din Manhattan si singurul hotel Taj din New York, care face parte dintr-o retea globala de ospitalitate sinonima cu luxul rafinat. Echipa noastra s-a ocupat de redesign-ul site-ului si campaniile PPC, reusind sa reducem cu 45% costul de achizitie si sa crestem CTR cu 148%!

Thebookoflegacy.com este un site care îi ajuta pe utilizatori sa creeze pagini “in memoriam” pentru cei dragi si sa celebreze vietile si realiaările acestora. Intreaga platforma este dezvoltata de noi si colaboram lunar pe partea de servicii PPC, creare continut si mentenanta! 200+ de clienti totalizand vanzari de +17800$ in doar o saptamana de la lansarea site-ului!

Ce spun Clientii SEO PRO

Profesionisti si foarte seriosi! Am vazut rezultate inca de la prima campanie creata.
Radu Constantin
WellPack
Raspund intotdeauna prompt si am vazut inca de la inceputul colaborarii ca succesul nostru este prioritatea lor!
Ari Ruoho
Nokka Finland
Singura agentie care mi-a setat campaniile astfel incat sa cheltui mai putin si sa obtin clienti.
Thomas Sendler
Legacy Inc

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

Selecteaza serviciul care te intereseaza

Contact rapid