Proiecte SEO PRO

Iti prezentam proiectele noastre recente si povestile de succes ale clientilor care au apelat la serviciile agentiei noastre.


In peste 10 ani de activitate am colaborat cu mii de clienti din toata lumea si detinem experienta in majoritatea domeniilor de activitate. Echipa noastra este dedicata succesului afacerii tale, iar rezultatele clientilor SEOPRO vorbesc de la sine!

Optimizare Site

Proiecte Recente

Regandeste totul. Ne vei auzi spunand asta de multe ori aici in echipa SEO PRO. Acesta a fost motto-ul nostru timp de 2 ani si l-am aplicat zilnic! In modul inovator in care rezolvam problemele clientilor, in felul in care cream oportunitati in industrii suprasaturate sau cu competitie mare, și in felul in care fugim la o mie de kilometri departare de strategiile conventionale de marketing .. Insa… a venit anul 2020. COVID-19 a rasturnat lumea cu susul in jos si a trebuit sa regandim strategii in acord cu perioada in care ne aflam! A trebuit sa reactionam mai inteligent, mai rapid si mai eficient ca oricand. 

Pivotarea nu a mai fost suficienta; a trebuit sa recladim ce s-a surpat in business-ul clientilor prin modificarile impuse de legislatii si sa gasim noi modalitati de a genera profit clientilor SEO PRO. Asadar, in timp ce multe dintre business-uri au luat o pauza, filmarile au fost suspendate si campaniile au fost oprite, am continuat sa ne miscam. Nu, nici macar COVID-19 nu ne-ar putea opri. Pentru ca stim cat de important este fiecare pas, oricat de mic, in evolutia unui business

Asadar, in timp ce multe dintre business-uri au luat o pauza, filmarile au fost suspendate si campaniile au fost oprite, am continuat sa ne miscam. Nu, nici macar COVID-19 nu ne-ar putea opri. Pentru ca stim cat de important este fiecare pas, oricat de mic, in evolutia unui business. 

Covid-19 nu are puterea sa opreasca un business care intelege nevoia unei strategii pe timp de criza. Si acest lucru s-a vazut in evolutia partenerilor SEO PRO. Deoarece, in timp ce ne-am gandit la o modalitate de a putea crea campanii multimedia de la distanta, a trebuit sa ne asiguram ca ajungem la consumatorii nostri intr-un mod pe care nu l-am experimentat niciodata. Si toate acestea pentru a ne asigura ca strategiile de marketing adoptate sunt in continuare productive pentru clienti, eficiente int-o lume care claseaza acum – mai mult ca niciodata – businessurile in „esentiale” si „non esentiale”; si testate intr-un mod pe care nu l-am incercat vreodata.

Rezultatul? Site-uri care au continuat sa urce in rezultatele Google, reclame online care au adus vanzari, management de criza care a creat o punte intre clientii nostri si publicul lor si le-a oferit ocazia sa comunice eficient si sincer cu acestia. Dar poate cea mai mare realizare este aceea ca am reusit nu doar sa mentinem pe linia de plutire, dar sa continuam sa aducem profit unor business-uri care ALTFEL nu ar fi supravietuit virusului. 

Revenim la motto-ul nostru: “Regandeste totul”, pentru ca o stim cu totii: situatiile dificile vor continua sa apara, iar cel mai important este sa ne asiguram ca business-ul tau ramane in top odata ce norii se duc si apare din nou soarele!

67% dintre afacerile de tip afiliat au raportat scaderi drastice in trafic si profitabilitate! Foloseste la maximum serviciile SEO si AdWords si exploateaza traficul care cauta divertisment, reduceri, bonusuri si tutoriale! Asta am facut si pentru clientul nostru: Tips4bettors Ireland, un site de sfaturi pariuri sportive care functioneaza ca afiliat case pariuri si cazinouri! Servicii oferite: web design si content creation!

Deschis pentru prima data în 1930, hotelul Pierre este un punct de reper al Fifth Avenue din Manhattan si singurul hotel Taj din New York, care face parte dintr-o retea globala de ospitalitate sinonima cu luxul rafinat. Echipa noastra s-a ocupat de redesign-ul site-ului si campaniile PPC, reusind sa reducem cu 45% costul de achizitie si sa crestem CTR cu 148%!

Thebookoflegacy.com este un site care îi ajuta pe utilizatori sa creeze pagini “in memoriam” pentru cei dragi si sa celebreze vietile si realiaările acestora. Intreaga platforma este dezvoltata de noi si colaboram lunar pe partea de servicii PPC, creare continut si mentenanta! 200+ de clienti totalizand vanzari de +17800$ in doar o saptamana de la lansarea site-ului!

Ce spun Clientii SEO PRO

Profesionisti si foarte seriosi! Am vazut rezultate inca de la prima campanie creata.
Radu Constantin
WellPack
Raspund intotdeauna prompt si am vazut inca de la inceputul colaborarii ca succesul nostru este prioritatea lor!
Ari Ruoho
Nokka Finland
Singura agentie care mi-a setat campaniile astfel incat sa cheltui mai putin si sa obtin clienti.
Thomas Sendler
Legacy Inc

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

Selecteaza serviciul care te intereseaza