PROMOVARE FACEBOOK & INSTAGRAM

Vrei reclame META care aduc vanzari? Noi iti GARANTAM rezultate!

Cauti promovare pe Facebook sau Instagram? 76% din bugetul investit in campanii Social Media nu aduce rezultate! Apeleaza acum la serviciile noastre si incepe sa obtii profit inca din prima luna! Serviciile noastre  de promovare facebook & instagram incep de la doar 800 lei/luna!

Cost campanie SEO, servicii seo

Promovare Facebook & Instgaram - De ce sa lucrezi cu noi?

Serviciile noastre de promovare facebook si instagram sunt oferite de catre o echipa de experti certificati META. Te ajutam sa comunici cu audienta ta si sa gasesti clienti noi in cea mai eficienta maniera posibila. Beneficiile tale? Imbunatatirea ratelor de conversie, a vanzarilor si a vizibilitatii pentru afacerea ta.

Cream pentru tine o strategie personalizata social media astfel incat sa obtii rapid rezultatele dorite. De la postari zilnice, la crearea de continut multimedia viral, crestrea nr. de like-uri & shares si setarea de campanii care nu-ti irosesc bugetul! Uite ce-ti oferim:

Premiu agentie seo
Agentie SEO PRO este partener Shopify
Agentie SEO PRO este partnere TikTok

PORTOFOLIU PROMOVARE

Uite ce am reusit pentru clientii nostri!

Domeniu activitate: Cabinet avocat
Durata Contractuala: 3 luni
Tara targetata: Romania
Servicii oferite: Reclame META
Rezultate notabile: 100+ leads-uri in doar 4 zile la un buget de 230 lei. Clientul a convertit 27 dintre aceste lead-uri, aducandu-i un profit total de 67.000+ lei din contractele semnate cu acestia. Se puteau converti mai multe leaduri, dar, cabinetul nu are inca personal suficient pentru a prelua mai multi clienti.

Domeniu activitate: Magazin online
Durata Contractuala: 3 luni
Tara targetata: Romania
Servicii oferite: Reclame META
Rezultate notabile: am obtinut 450+ purchase-uri la un sub 25.000 de lei/3 luni. Produsele clientului (haine de dama) pornesc de la 250 lei (cel mai mic pret) si ajung la 1000 lei (cel mai scump). Valoarea medie a cosului de cumparaturi a fost de 450 lei. Totalul vanzarilor dupa primele 3 luni: 238.000 lei.

Domeniu activitate: Producator mobilier de lux
Durata Contractuala: 2 luni
Tara targetata: SUA
Servicii oferite: Reclame META
Rezultate notabile: am obtinut ROAS 9.85 (de aproape 10x returnarea investitiei in reclame). Fiind vorba despre mobilier de lux si un buget extrem de mic pentru piata din SUA, valoarea vanzarilor este una record, mai ales raportata la o investitie de sub $2000!

Cum iti cresti vanzarile prin promovare Facebook & Instagram?

Este tentant sa compari like-urile, aprecierile, vizionarile si „implicarea” (engagement) cu concurenta ta si crezi ca esuezi pe retelele de socializare. Obiectivul tau real nu ar trebui sa fie surclasarea competitiei, ci acela de a vinde un produs/serviciu, a comunica mai bine cu audienta ta si a transforma utilizatorii platformelor de socializare in clientii tai fideli! In cele mai multe cazuri, companiile apeleaza la experti Social Media pentru a le manageria conturile. 

De fapt, ar trebui sa investesti intr-o strategie personalizata bugetului, publicului si obiectivelor tale.  Cream pentru tine o strategie personalizata social media astfel incat sa obtii rapid rezultatele dorite.

De la postari zilnice, la crearea de continut multimedia viral, crestrea nr. de like-uri & shares si setarea de campanii care nu-ti irosesc bugetul!

DESPRE NOI

Avem un singur tel:
Succesul afacerii tale!

Ca in afacerea ta, si in agentie SEO PRO cifrele vorbesc! Peste 300 clienti din Romania si din afara tarii. 5 departamente de marketing. 12 experti SEO, PPC, SMM si web design la dispozitia ta. 

Cu totii stim ca cifrele conteaza, cu atat mai mult cand se traduc in profitabilitate. Echipa noastra este dedicata succesului afacerii tale, iar rezultatele clientilor SEOPRO vorbesc de la sine:

CUM FACEM NOI PROMOVARE FACEBOOK & INSTA

Uite ce ne face PRO pentru PROmovarea Facebook & Instagram a afacerii tale!

creare site web

STRATEGIE TRIMESTRIALA

Analizam publicul, competitia si businessul si determinam obiectivele trimestriale pe care trebuie sa le atingem. Concepem o strategie care sa-ti aduca rezultatele dorite, crestere sustenabila si determinam indicii de masurare ai progresului tau!

icon 3 creare site web

CALENDAR EDITORIAL

Organizam in avans postarile tale lunare intr-un calendar editorial pe care-l poti accesa, aproba sau modifica oricand doresti. Astfel, ai o privire de ansamblu asupra postarilor, a reclamelor lunare setate pentru tine, a statisticilor si a obiectivelor tale.

icon 2 creare site web

GRAFICA SUPERBA

Postarile create de noi sunt insotite de imagini si bannere cu un impact vizual menit sa atraga atentia publicului vizat de tine. Folosim culori si fonturi relevante pentru marca ta, urmarim trenduri curente si le adaptam mesajelor si imaginii companiei tale!

icon 4 creare site web

GARANTAM REZULTATE

Pierzi banii pe reclame care nu-ti aduc rezultatele dorite? Noi ti le garantam contractual! Ai ROAS minim garantat dupa primele 40 de zile de reclama sau un minim de 15 leads garantate pe luna!

CRESTERE CONSTANTA

Garantam cresterea numarului de urmariori reali pentru profilele afacerii tale, si cresterea engagementului cu audienta ta (likes, shares, comentarii, mesaje, recenzii).

MARKETING CU INFLUENCERI

Promoveaza-ti produsele/serviciile prin parteneriate cu influenceri urmariti de audienta ta. Colaboram cu peste 50 de influenceri de top si negociem colaborari profitabile pentru tine!

CLIENTII SEO PRO

Cu cine am lucrat in 10+ ani

agentie seo
agentie seo

PRETURILE NOASTRE

Pachete Promovare Facebook & Insta

La SEO PRO iti oferim pachete de preturi accesibile, dar nu compromitem calitatea serviciilor oferite. Iata 3 dintre pachetele noastre de servicii promovare facebook si instagram care-ti garanteaza rezultate:

 • Analiza audienta & competitie
 • Raport erori website (daca e cazul)
 • Creare 1 x reclama Facebook & Instagram
 • Configurare Pixel
 • Grafica bannere reclama
 • Optimizari saptamanale
 • Monitorizare saptamanala
 • Raport final campanie

Pachet ideal daca vreti sa testati serviciile de Facebook si Instagram Ads pentru afacerea dvs. Puteti sa-l folositi doar o data, sau puteti pastra pachetul lunar.

 • Audit situatie curenta
 • Strategie trimsetriala cu KPI-uri
 • Raport erori website (daca e cazul)
 • Creare 2 x reclame Facebook & Insta/luna
 • Configurare Pixel
 • 12 postari Facebook & Insta/luna
 • Optimizari saptamanale
 • Monitorizare saptamanala
 • Raport rezultate lunar

Garantam contractual cresterea like-urilor, imbuntatirea ratei de conversie si a profitablitatii! Cresterea exacta in procente & ROAS-ul minim garantat se stabileste in urma auditului initial.

 • Propriul Account Manager
 • Strategie trimestriala cu KPI-uri
 • Pana la 4 reclame/luna
 • Pana la 20 postari & stories/luna
 • 4 x reels/luna
 • Configurare Pixel
 • Optimizari saptamanale
 • Monitorizare zilnica
 • Sedinta de raportare lunara

Garantam contractual cresterea like-urilor, imbuntatirea ratei de conversie si a profitablitatii! Cresterea exacta in procente & ROAS-ul minim garantat se stabileste in urma auditului initial.

PORTOFOLIU PROMOVARE FACEBOOK

Cream experiente digitale perfecte!

SERVICII PROMOVARE FACEBOOK & INSTA

Ce facem altfel decat alte
agentii care-ti ofera promovare pe Social Media?
agentie facebook ads

Avand parteneriate cu o multime de influenceri, serviciile noastre de promovare pe platformele Facebook si Instagram sunt deosebit de eficiente. Colaborarea cu influenceri ne permite sa amplificam mesajele de marketing si sa ajungem la audiente vaste.  Aceste parteneriate contribuie la cresterea vizibilitatii brandului si a credibilitatii mesajelor noastre, oferind astfel o valoare adaugata semnificativa campaniilor de promovare META.

La SEO PRO, intelegem importanta unui continut vizual atractiv si de calitate in promovarea eficienta a brandului tau. De aceea, echipa noastra de designeri talentati si editori video profesionisti lucreaza indeaproape cu fiecare client pentru a crea materiale vizuale personalizate, care sa capteze atentia audientei si sa transmita mesajul brandului tau intr-un mod memorabil si impactant. Aceasta abordare ne ajuta sa ne asiguram ca fiecare campanie pe Facebook si Instagram nu numai ca atinge, dar si depaseste obiectivele de marketing stabilite.

La SEO PRO, ne concentram pe crearea de continut video cu potential viral pentru campaniile de promovare pe Facebook si Instagram. Investim in productii de inalta calitate, de la filmare pana la editare, pentru a asigura un produs final profesionist si captivant. Cream videoclipuri care nu doar atrag atentia, ci si genereaza un impact puternic, contribuind semnificativ la succesul campaniilor de marketing ale clientilor nostri.

La SEO PRO, avem grija de bugetul tau atunci cand vine vorba de campaniile de promovare pe Facebook si Instagram. Intelegem importanta gestionarii eficiente a resurselor financiare si ne asiguram ca fiecare leu investit in campaniile tale genereaza cel mai mare impact posibil. Adoptam o abordare personalizata pentru a crea strategii de marketing care sa se potriveasca cu bugetul tau, fara a compromite calitatea sau eficacitatea campaniilor. Prin monitorizarea atenta a cheltuielilor si ajustarea constanta a strategiilor pentru a maximiza ROI-ul (Return on Investment), ne angajam sa oferim rezultate excelente, respectand in acelasi timp limitarile bugetare ale afacerii tale.

Clienti servicii seo magazin online si site-uri de prezentare

INCANTAT DE CE VEZI?

Obtine acum o oferta personalizata
pentru servicii de promovare META!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

TESTIMONIALE CLIENTI

Clientii nostri spun ca...

AI INTREBARI?

Intrebari Frecvente Servicii
Promovare Facebook & Instagram

Serviciile de promovare pe Facebook presupun crearea si gestionarea de campanii publicitare pe platforma Facebook pentru a atinge obiective specifice de marketing. Acestea includ targetarea eficienta a audientei prin selectarea demografica, geografica si pe baza intereselor, crearea de continut publicitar atragator si relevant, si utilizarea de analize detaliate pentru a monitoriza performanta campaniilor.

Costul serviciilor de promovare pe Facebook variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi dimensiunea si obiectivele campaniei, targetarea audientei, durata campaniei, complexitatea creativelor si managementul acestora. In general, agentiile pot percepe o taxa fixa pentru serviciile lor sau un procent din bugetul total al campaniei. Estimativ, in Romania, vei plati intre 500 si 8000 lei/luna pentru servicii promovare META.

In situatia in care campaniile noastre nu indeplinesc obiectivele stabilite, oferim posibilitatea de a-ti primi banii inapoi. De asemenea, recomandam colaborarea cu o agentie, cum este a noastra, care iti garanteaza contractual rezultatele. Acest angajament subliniaza increderea in calitatea serviciilor noastre si te  asigura ca eforturile si investitiile tale sunt protejate. Este important sa alegi o agentie care se angajeaza nu doar sa iti ofere servicii, ci si sa livreze rezultate masurabile.

 

Timpul necesar pentru a vedea rezultate din reclamele pe Facebook poate varia, in functie de mai multi factori, cum ar fi obiectivele campaniei, audienta tintita, bugetul alocat si specificul industriei in care activezi. In general, poti incepe sa observi o crestere a interactiunilor si vizibilitatii in cateva zile de la lansarea campaniei.

Pentru obiective pe termen mai lung, cum ar fi cresterea constientizarii brandului sau generarea de lead-uri de calitate, ar putea fi nevoie de cateva saptamani sau chiar luni pentru a evalua eficacitatea completa a campaniei. 

Investitia necesara in promovarea pe Facebook depinde de mai multi factori, inclusiv de obiectivele campaniei, de publicul tinta, de competitivitatea pietei in care activezi, si de durata campaniei. Nu exista o suma fixa sau un buget standard pentru toate afacerile, deoarece fiecare campanie este unica. Insa, daca ai un magazin online, bugetul optim reprezinta media preturilor produselor tale de pe site x 3, pe zi de reclama. In domenii competitive, acest buget poate creste semnificativ. 

servicii promovare online, agentie marketing online, agentie SEO PRO

Consultanta Gratuita Online

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea ta! Analizam GRATUIT afacerea ta si iti oferim 30 de minute de consultanta online (skype, zoom, whats app) in care disutam despre metodele de promovare care iti aduc rezultate in cel mai scurt timp!

Agentie servicii seo, optimizare site web, creare site web