PROMOVARE GOOGLE ADS

Vanzari mai mari. Mai multe conversii. Costuri mai mici! Promovare Google de la 800 LEI!

Ia-ti adio de la servicii de promovare Google Ads care-ti irosesc bugetul fara sa-ti aduca vanzari sau clienti noi! Noi iti garantam rezultate pentru fiecare leu pe care-l investesti!

RECLAME GOOGLE

Obtine rapid vanzari si clienti prin promovare Google Ads!

De ce sa investesti in servicii de promovare Google si sa derulezi o campanie Google Ads? Publicitatea pe Google este o modalitate eficienta de a aduce trafic pe site-ul tau web. 

O monitorizare permanenta a campaniei si managementul acesteia sunt esentiale in crearea anunturilor Google care dau rezultate. La SEO PRO diferentiem prin sistemul anti frauda folosit de echipa noastra pentru a detecta si evita clickurile abuzive pe reclamele tale. Uite si alte cateva motive sa lucrezi cu noi:

Agentie SEO PRO este partener Shopify
Premiu agentie seo
Agentie SEO PRO este partnere TikTok

REZULTATE SERVICII GOOGLE ADS

Uite ce am reusit pentru clientii nostri!

Domeniu activitate: Magazin Haine Dama
Durata Contractuala: +6 luni
Tara targetata: Romania
Servicii oferite: Reclame Google & SEO
Rezultate notabile: cu un cost de doar 657 lei intr-o singura luna am reusit sa aducem clientului 40 de achizitii pe site, cu o valoare totala a vanzarilor de 9700 lei. Marja de profit medie a clientului este de 235% per produs.

Domeniu activitate: Website Sfaturi Bursa
Durata Contractuala: +18 luni
Tara targetata: Belgia
Servicii oferite: Google Ads & SEO
Rezultate notabile: cu o investitie de €2850 am generat peste 455 de lead-uri pentru clientul nostru. Dintre acestia, clientul a incheiat momentan cu 85 de oameni, la un cost mediu de 385€/pachet vandut.

Domeniu activitate: Jucarii copii
Durata Contractuala: +12 luni
Tara targetata: Romania
Servicii oferite: Web Deveopment, SEO, PPC
Rezultate notabile: la un cost de 10.500 lei, am adus clientului nostru peste 4500 de achizitii pe site, pe o perioada de 1 an de zile (au existat in total 3 luni fara reclame google in aceasta perioada).

Cum iti cresti vazarile cu servicii promovare Google Ads profesionale?


Agentia SEO PRO este specializata in crearea de campanii Google Ads care chiar dau rezultate, fara a-ti irosi bugetul! Punem accent pe optimizarea conversiilor, generarea de leads si analiza paginilor de destinatie.
 
Indiferent daca ai o cafenea mica sau un magazin online deja cunoscut pe piata, departamentul nostru PPC iti poate aduce clienti noi si vanzari mai mari.

DESPRE NOI

Avem un singur tel:
Succesul afacerii tale!

Ca in afacerea ta, si in agentie SEO PRO cifrele vorbesc! Peste 300 clienti din Romania si din afara tarii. 5 departamente de marketing. 

12 experti SEOPPCSMM si web design la dispozitia ta. Cu totii stim ca cifrele conteaza, cu atat mai mult cand se traduc in profitabilitate. Echipa noastra este dedicata succesului afacerii tale, iar rezultatele clientilor SEOPRO vorbesc de la sine:

PROCESE OPTIMIZARE SITE

Uite cum facem noi servicii de optimizare site!

icon 4 creare site web

MANAGER PROIECT

Ai mai mult timp pentru afacerea ta. Managerul proiectului tau supravegheaza implementarea strategiei tale de marketing si atingerea obiectivelor.

ECHIPA DEDICATA

Cu noi ai acces la 12+ experti in servicii promovare online. Platesti semnificativ mai putin decat ai plati pentru a-i angaja in locatia ta.

PACHETE ACCESIBILE

Lucram din greu si cu spor, remote. Deci, ne permitem sa-ti oferim pachete accesibile de servicii de marketing, care nu-ti compromit bugetul.

creare site web

PARTENER GOOGLE

Agentia noastra este partener certificat Google. In 10+ ani am administrat peste 3 milioane € in campanii de promovare Google Ads locale & internationale.

icon 3 creare site web

PALNII DE VANZARE

Cream palnii de vanzare personalizate (sales funnels) si landing page-uri menite sa converteasca traficul venit din serviciile de publicitate Google Ads.

icon 2 creare site web

REZULTATE GARANTATE

Ai obiective mari? Iti garantam contractual atingerea target-urilor setate la inceputul colaborarii. Lucram exclusiv in baza de KPI-uri lunare!

Ce rezultate iti poate aduce promovarea pe Google Ads?

Analizam GRATUIT site-ul tau si iti trimitem o lista cu problemele curente care impacteaza rezultatele din campaniile de promovare Google Ads. De asemenea, primesti o estimare a duratei de timp si bugetului pe care ar trebui sa-l investesti cu o agentie Google pentru a avea vazari!

PRETURI AGENTIE SEO PRO

Pachete de Promovare Google Ads

Lucrand alaturi de noi nu-ti vei compromite bugetul! Suntem o agentie de marketing online cu pachete de preturi accesibile, dar nu compromitem calitatea serviciilor oferite. Daca-ti doresti o oferta personalizata, te rugam sa ne contactezi aici si revenim cu o analiza gratuita a site-ului tau, plus garantiile contractuale pe care ti le putem oferi. Iata si 3 dintre pachetele noastre de servicii promovare Google care-ti garanteaza rezultate:

 • Analiza stadiu curent website
 • Lista imbunatatiri website (daca e cazul)
 • Analiza audienta & competitie
 • Creare 1 x reclama Google Ads
 • Setare & configurare conversii
 • Creare bannere campanie
 • Monitorizare saptamanala
 • Raport final campanie
 • Suport exclusiv prin email

Acest pachet se adreseaza clientilor care detin site-uri de prezentare cu competitie mica/medie si au un buget de promovare sub 500€. Campania se poate pauza, opri si reactiva ori de cate ori doresti, dar se achita o singura data! Poti pastra pachetul si lunar daca doresti!

 • Analiza stadiu curent website
 • Lista imbunatatiri website (daca e cazul)
 • Analiza audienta & competitie
 • Creare 1 x landing page reclama
 • Creare sales funnel
 • Creare 1 x reclama Google Ads
 • Setare & configurare conversii
 • Instalare & Configurare Analytics
 • Creare bannere + video campanie
 • Monitorizare zilnica
 • Raport lunar campanie in format .pdf

Acest pachet se adreseaza clientilor care-si doresc un pachet lunar Google Ads si care detin business-uri cu competitie mica/medie si un buget pentru campanii intre 500€-1000€. 

 • Propriul Account Manager
 • Analiza stadiu curent website
 • Lista imbunatatiri website (daca e cazul)
 • Analiza audienta & competitie
 • Creare/optimizare 4 x landing pages
 • Creare sales funnel
 • Creare & configurare Google Merchant
 • Creare 3 x reclame Google Ads
 • Instalare & Configurare Analytics
 • Creare bannere + video campanie
 • Monitorizare zilnica
 • Sedinta de raportare lunara

Acest pachet se adreseaza clientilor care au un magazin online si care detin business-uri cu competitie mare si un buget pentru campanii peste 1000€/luna.

OFERTA OPTIMIZARE SITE

Esti nemultumit de agentia cu care lucrezi? Iti oferim o analiza GRATUITA + 30% reducere in prima luna!

Daca lucrezi deja cu o agentie pentru servicii promovare Google Adssi nu esti multumit de rezultatele curente, contacteaza-ne. Analizam gratuit situatia ta curenta si-ti trimitem un sumar al acesteia. In plus, beneficiezi de 30% reducere in prima luna de servicii promovare Google realizate de noi. 

DE CE NOI?

Ce facem altfel decat alte
agentii de promovare Google Ads?

Expertiza noastra in domeniul PPC (Pay-Per-Click) si parteneriatul cu Google Ads asigura ca serviciile noastre de promovare Google Ads sunt de cea mai inalta calitate. Avem o echipa de specialisti certificati de Google, ceea ce inseamna ca suntem mereu la curent cu ultimele tendinte si actualizari din industrie. Angajamentul nostru pentru excelenta si rezultate masurabile face ca reclamele Google Ads sa profitabile pentru afacerea ta.

Noi nu facem promisiuni! Garantam contractual rezultate clientilor nostri. Si facem asta exclusiv in baza unui audit initial si a unei strategii care include obiective trimestriale, cu tot cu KPI (indicatori de performanta). Folosim tehnici avansate de targetare si optimizare pentru a ne asigura ca reclamele tale Google ajung la publicul tinta si obtin cele mai bune rezultate posibile. 

Intelegem importanta unei comunicari eficiente si transparente cu clientii nostri. Acesta este motivul pentru care ne angajam sa oferim raspunsuri rapide, detaliate si personalizate la toate intrebarile si nevoile tale. Fiecare client care plateste pentru servicii de promovare Google Ads beneficiaza de un manager de cont dedicat. Acesta este mereu disponibil pentru a discuta despre strategii, ajustari ale campaniilor si pentru a oferi actualizari frecvente privind performanta reclamelor.

La SEO PRO, punem un accent deosebit pe feedback-ul si optimizarea continua in cadrul serviciilor noastre de promovare Google Ads. Suntem dedicati imbunatatirii constante a campaniilor publicitare pentru a ne asigura ca acestea ating obiectivele clientilor nostri in cel mai eficient mod posibil. Evaluam periodic performanta reclamelor si folosim datele obtinute pentru a identifica zonele care necesita imbunatatiri. 

Ne straduim sa cream relatii solide bazate pe incredere si transparenta, oferind, astfel, nu doar o experienta de calitate superioara in ceea ce priveste gestionarea campaniilor Google Ads, ci si un parteneriat pe termen lung bazat pe succesul reciproc. Oferim rapoarte detaliate si usor de inteles, care evidentiaza progresul si rezultatele campaniilor, permitand clientilor sa fie la curent cu evolutia acestora.

Portofoliul nostru de clienti include site-uri web din Romania, SUA, UK, Finlanda, Belgia, UAE, Italia, Germania, Ungaria. Stim cum sa-ti aducem rezultate din promovare Google Ads,  indiferent unde-ti desfasori activitatea si ce demografice are publicul tau tinta!

Clienti servicii seo magazin online si site-uri de prezentare

INCANTAT DE CE VEZI?

Obtine acum o oferta personalizata
pentru servicii promovare Google Ads!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam pentru a discuta mai multe despre proiectul tau.

TESTIMONIALE CLIENTI

Clientii nostri spun ca...

AI INTREBARI?

Intrebari Frecvente Promovare Google Ads

Google Ads este numele programului de publicitate oferit si dezvoltat de catre Google. Google Ads se refera in principal la anunturile pe care le vezi deasupra rezultatelor cautarii in Google, desi Google ofera optiuni pentru a difuza publicitate pe alte canale si in alte formate, cum ar fi reclamele YouTube sau Gmail.

Depinde de specificul afacerii tale. Pentru a te ajuta sa te decizi va trebui sa determinam costul pe click, rata de clic si rata de conversie. Aceste detalii ne vor oferi un cost estimativ pe conversie. Apoi, decidem impreuna daca acest cost este suficient de mic pentru a aduce un profit pentru tine si afacerea ta! Te putem ajuta gratuit sa estimezi aceste costuri. Contacteaza-ne acum!

Pachetele noastre NU includ bugetele pe care trebuie sa le investesti in reclamele Google. Pentru acestea, Google Ads te va factura direct, folosind datele de facturare si plata pe care le-ai setat in contul tau. O agentie de servicii promovare Google este platita exclusiv pentru setarea corecta si monitorizarea constanta a reclamelor tale.

Raspunsul simplu este da! Insa, depinde de piata in care activezi, buget si obiective. Promovarea prin Google Ads te plaseaza in partea de sus a listei de cautare, deci ai acces zilnic la o multime de clienti potentiali.  Lucrurile devin mai complicate daca ai un produs sau un serviciu nou pe care nimeni nu il cauta, sau piata ta este atat de competitiva incat costul pentru achizitionarea unui client nou este mai mare decat esti dispus sa platesti.

Pentru a masura succesul serviciilor de promovare Google Ads, este important sa urmaresti o serie de indicatori de performanta (KPIs) si sa evaluezi rezultatele in contextul obiectivelor specifice ale campaniei tale. Masoara procentul de clicuri pe anunturile tale raportat la numarul de impresii. Un CTR ridicat indica relevanta si atractivitatea anunturilor tale pentru publicul tinta. Urmareste numarul de actiuni dorite realizate de utilizatori dupa ce au dat clic pe anunturile tale (de exemplu, achizitii, inregistrari, descarcari de aplicatii). Rata de conversie, ROAS-ul si costul pe conversie sunt indicatori cruciali ai eficacitatii campaniei tale.

Pentru a incepe crearea de reclame Google Ads, primul pas este sa iti creezi un cont Google Ads. Apoi, seteaza-ti campania alegand un obiectiv specific, cum ar fi cresterea traficului pe site sau generarea de vanzari. Urmatorul pas este sa selectezi publicul tinta si sa creezi anunturile, folosind cuvinte cheie relevante si continut atragator. Pe site-ul nostru gasesti un ghid complet care te va instructa pas cu pas prin intregul proces de creare si optimizare a reclamelor Google Ads. Aceseaza-l aici.

servicii promovare online, agentie marketing online, agentie SEO PRO

Consultanta Gratuita Online

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea ta! Analizam GRATUIT afacerea ta si iti oferim 30 de minute de consultanta online (skype, zoom, whats app) in care disutam despre metodele de promovare care iti aduc rezultate in cel mai scurt timp!

Agentie servicii seo, optimizare site web, creare site web